Online Communicatie

Verbeter en Centraliseer uw communicatie in één platform!

Eezee Odoo Website logo

Website

Maak een website en voeg er elementen aan toe naarmate uw bedrijf groeit: vacatures, een webshop, een klantportaal, evenementen, een zakelijke blog, call-to-actions, een nieuwsbrief en nog veel meer.

Blog

Met Odoo Blog hoeft u alleen maar te beginnen met schrijven; wij helpen u met de rest. Met super gebruiksvriendelijke drag & drop-mogelijkheden geeft u uw blog een aantrekkelijk out-of-the-box look die tevens mobiel-vriendelijk is.

Eezee Odoo Presentaties logo

Presentaties

Met Odoo Presentaties kunt u uw presentaties en video's op tal van manieren delen: via e-mail of sociale media, of zelfs door de content rechtstreeks op een andere site te embedden.

Eezee Odoo Lice Chat logo

Live Chat

Voorzie uw bezoekers van informatie op een snelle en eenvoudige manier - direct chatten met klanten op uw website was nog nooit zo eenvoudig!

Eezee Odoo Afspraken logo

Afspraken

Laat uw klanten zelf afspraken plannen wanneer het hen uitkomt (ook buiten kantooruren!) en rechtstreeks in uw agenda. Integreer uw vergader koppelingen op uw website, in uw e-mailondertekening of via sociale media en zie hoe uw agenda moeiteloos volloopt.

Eezee Odoo Evenementen logo

Evenementen

Een alles-in-één-platform voor evenementenbeheer van alle groottes. Odoo Evenementen kan alle aspecten van evenementplanning makkelijker maken, van organisatie tot ticketverkoop en promotie.

Eezee Odoo Evenementen logo

Forum

Een forum is de plek waar klanten zelf vragen kunnen stellen en snel antwoorden kunnen vinden. Vragen die op het platform geplaatst worden, kunnen door iedereen beantwoord worden.

Eezee Odoo Evenementen logo

eSign

eSign is een snelle en gemakkelijke manier om documenten te sturen, ondertekenen en goed te keuren. Bereid contracten voor door blokken te verslepen om door de partijen voltooid te worden, verstuur ondertekening verzoeken in enkele seconden en volg de status van verzonden documenten.

Eezee Odoo Evenementen logo

Discussier

Voer discussies met werknemers, managers en alle andere afdelingen van uw bedrijf. Krijg een overzicht van de onderwerpen die besproken worden en alle berichten in de nieuwsfeed van de ingestelde kanalen.

Verkoop

Verstuur prachtige prijsopgaven met digitale handtekening en online betaling!

Webshop

Met een geïntegreerd eCommerce-platform kunnen voorraad en verkopen eenvoudig bijgehouden worden via automatische voorraad aanpassingen en verslaggeving.

Verkoop

Verstuur prachtige prijsopgaven met digitale handtekening en online betaling.

CRM

Krijg een snel overzicht van wat er zich afspeelt binnen uw team en bij uw klanten. Zie precies wanneer een collega een oproep logt of een bericht stuurt. Deel ideeën en bestanden in realtime en loop in op dingen die u gemist heeft toen u weg was.

Abonnementen

Terwijl Odoo automatisch terugkerende sales en abonnementen afhandelt, kunt u zich focussen op de dienstverlening en relatie met uw klant. U kunt in een handomdraai eenduidige contracten opstellen, automatisch factureren, zonder stress uw belastingen regelen en het overzicht behouden over uw betalingen

Kassa

Odoo POS is gebaseerd op een slimme interface dat ieder kleinhandelsbedrijf zonder problemen kan gebruiken. Doordat het extreem flexibel is, kunt u Odoo POS configureren om aan uw precieze behoeften te voldoen.

Financieel

Alle tijdbesparende tools die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien!

Boekhouding

Door meer te automatiseren bespaart u tijd: facturen hoeven niet meer handmatig aangemaakt, afgedrukt en verstuurd te worden. Bankafschriften hoeven niet meer handmatig geregistreerd te worden en u hoeft er niet meer zelf aan te denken om betaalherinneringen te sturen.

Facturatie

Online facturatie. Beheer contracten, maak terugkerende facturen, factureer urenstaten, word sneller betaald.

Onkosten

Of het nu onkosten zijn voor zakenreizen, kantoorbenodigdheden of andere onkosten, alle bonnen en onkosten zijn toegankelijk vanuit het dashboard en u keurt ze goed/af met een simpele klik. Geen speciale software nodig om onkosten bij te houden - alles kan rechtstreeks in de app.

Operaties

Flexibele tools om snel te identificeren waar er moet geschakeld worden!

Voorraad

Krijg de meest efficiënte opslagmethode en verbeter al uw interne acties. De double-entry inventaris heeft geen voorraadinvoer, -uitvoer of -transformatie. In plaats daarvan zijn alle bewerkingen voorraadbewegingen tussen locaties.

Tijdsregistratie

Of u nou een klein bedrijf runt, een freelance professional bent, of medewerkers aanstuurt op verschillende locaties — uw tools moeten net zo mobiel zijn als u bent. Log in en houd uw tijden bij vanaf ieder apparaat, waar u ook bent.

Project

Vereenvoudig uw processen en verbeter de samenwerking tussen medewerkers. Breek uw project op in hapklare taken en wijs ze toe aan uw team voor verbeterde samenwerking. Maak aangepaste fases voor ieder project om uw werkstroom overzicht te vereenvoudigen en verbeter algemene project efficiëntie.

Aankoop

Optimaliseer de wisselwerking tussen verkoop en voorraad met inkoopregels op basis van onder meer voorraad, logistieke regels, verkooporders en verwachte productieorders. Bepaal voor elk product apart hoe de voorraad wordt aangevuld, afhankelijk van de productie en de levering strategie.

Helpdesk

Klanten kunnen eenvoudig tickets via e-mail maken. Van nieuw binnengekomen e-mails worden automatisch tickets aangemaakt en afhankelijk van de e-mailaliassen kunnen ze worden toegewezen aan de desbetreffende teams.

Productie

Een moderne oplossing voor een efficiënt productieproces!

PLM

Het efficiënt beheren van veranderingen zit hem in de communicatie. Odoo PLM gebruikt de kracht van een zakelijk sociaal netwerk om u efficiënter te helpen communiceren tussen meerdere afdelingen. Iedereen volgt alleen wat ze nodig hebben, goedkeuringen zijn simpel, en discussies over documenten zijn gecentraliseerd en in realtime.

MRP

Beheer uw producten in assemblagelijnen of handmatige assemblage. MRP, Kwaliteit, Onderhoud en PLM volledig geïntegreerd.

Kwaliteit

Definieer controlepunten om kwaliteitscontrole op te roepen bij specifieke voorraadbewerkingen (ontvangst en laatste inspectie) of bij het verwerken van productieorders (inspectie tijdens het proces).

Apparatuur

Vereenvoudig uw processen en verbeter de samenwerking tussen medewerkers. Breek uw project op in hapklare taken en wijs ze toe aan uw team voor verbeterde samenwerking. Maak aangepaste fases voor ieder project om uw werkstroom overzicht te vereenvoudigen en verbeter algemene project efficiëntie.

Personeel

Alle belangrijke info van elke afdeling in één overzicht!

Werving & Selectie

Maak uw vacaturesite, promoot uw vacatures en volg eenvoudig de ingediende sollicitaties. Volg elke sollicitant en leg een database aan met vaardigheden en profielen met geïndexeerde documenten. Het is niet nodig om de werving van personeel uit te besteden, handel alles intern af op een eenvoudige en professionele manier.

Werknemers

Alle belangrijke info van elke afdeling in één overzicht. Stel zelf in wie bepaalde informatie mag zien: alleen de HR-managers, of alle medewerkers? Ontvang meldingen voor nieuwe vakantie-aanvragen, toekenningsaanvragen, beoordelingen enz.

Wagenpark

U hebt geen speciaal trackingsysteem voor bedrijfsauto's nodig - met de smartapp kunt u uw wagenpark nauwlettend in de gaten houden met een paar simpele muisklikken. Beheer alles via het gebruiksvriendelijke administratie - brandstof logboek, kosten en vele andere functies die nodig zijn voor het beheer van uw bedrijfsauto's.

Vakanties & Afwezigheden

Houd de vakantiedagen bij van elke werknemer. Werknemers voeren hun verzoeken in en managers keuren ze goed en valideren ze, allemaal in een paar klikken. De agenda van elke werknemer is dienovereenkomstig bijgewerkt.

Evaluaties

Onderhoud het motiverende proces binnen uw bedrijf door de prestaties van uw werknemers regelmatig te evalueren. Configureer in een handomdraai wie een evaluatie formulier moet ontvangen. Definieer en selecteer formulieren per rol. Beheer de evaluatieplanning met stadia en vraag interviews aan voor specifieke stadia en per werknemer. Volg interviews op en stel herinneringen in op de kalender.

Enkele referenties

Logo Values Media
Demo logo
Demo logo
Eezee Logo Aquaria Antwerp
Demo logo
Demo logo